Anglès

Happy Kids Magic

THE MAGIC IS IN THE CHILD
(Glenn Doman)

Sabia que als 6 anys el desenvolupament cerebral d’una persona s’ha completat en un 90%? Per això Happy Kids® creiem en la capacitat d’aprenentatge dels més petits i hem desenvolupat un mètode propi per l’aprenentatge de l’anglès basat en els estudis de Glenn Doman per a nens a partir d’1 any. Sabem que el que més agrada als nens d’aquestes edats és jugar, per això juguem amb ells en anglès.

"EL PROCÉS D'APRENENTATGE HAURIA DE SER UNA AGRADABLE DIVERSIÓ JA QUE REALMENT ÉS EL MAJOR JOC DE LA VIDA"
(Glenn Doman)

Per això després continuem motivant-los, obrint-los les portes a nous reptes, oferint-los tot un món de possibilitats de comunicar-se i sempre a través d’activitats participatives i interactives en grups reduïts on tothom participa.

Happy Kids Teens

CHAT AND FUN

En el nostre afany per que els nostres alumnes parlin i es comuniquin en anglès amb naturalitat som pioners i únics en crear un espai per als teenagers, Happy Kids Teens®, on mitjançant activitats dinàmiques i participatives els joves s’expressen amb naturalitat i fluïdesa en anglès.

APRENEM, JUGUEM I ENS GRADUEM.

Fem de la gramàtica un joc: Els joves no repeteixen estructures preestablertes sinó que creen els seus propis diàlegs i satisfan les seves necessitats de comunicació mitjançant la interacció i la creació de situacions quotidianes.

A Happy Kids® preparem tots els nostres alumnes per fer els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge, l'obtenció d'aquests títols serà la que més tard els obrirà les portes del seu futur.

© Happy Kids Language School - Tel. 666 92 88 99 - Horari: matí de 10.00h a 1.00h i tarda de 4.00h a 7.30h - info@happykids.cat - GIRONA | Avís Legal