Happy Kids Magic

DE 0 A 6 ANYS LA MILLOR EDAT PER COMENÇAR

“ La capacitat d’aprendre un segon idioma és màxima entre el naixement i els 6 anys, després experimenta una davallada constant i inexorable”.

Personatges Happy Kids Magic

Als 5 anys, el desenvolupament cerebral del nen s’ha completat en un 80%. Als 8 anys el procés de desenvolupament està pràcticament complet.
(Glenn Doman)

En el període que va dels 0 als 6 anys, el cervell del nen és una porta oberta a tot tipus de coneixements. Durant aquest període, assimila totes les informacions sense esforç conscient de cap mena. Ara és el moment d’aprendre un idioma estranger fàcilment, més endavant, però tindrà una gran dificultat.
(Glenn Doman)

Quan naixem el nostre cervell està preparat per aprendre l’ idioma matern. Durant l’aprenentatge del nostre idioma s’activen diferents neurones que variaran segons quin sigui aquest. Les restants neurones que corresponen a altres idiomes diferents del nostre queden desactivades si dels 0 als 6 anys només escoltem l’idioma matern.

Quan som adults i intentem pronunciar paraules d’altres idiomes tenim moltes dificultats. El nostre cervell ha tancat “les portes” i ja no se’ns poden activar les neurones com quan érem petits.

Els diferents estudis ens demostren que als 6 anys el cervell humà ha assolit el 90% del seu desenvolupament, així doncs, aprofitem aquesta capacitat per estimular- los i parlar en ells en anglès.

També sabem que el que més agrada als nens a aquesta edat és jugar. Només poden aprendre a través del joc, per això a Happy Kids juguem amb ells en anglès. A classe disposem de gran quantitat de material didàctic i jocs especialment pensat per ells per aprendre jugant.

© Happy Kids Language School - Tel. 666 92 88 99 - Horari: matí de 10.00h a 1.00h i tarda de 4.00h a 7.30h - info@happykids.cat - GIRONA | Avís Legal