Preguntes freqüents

Només puc estudiar a Happy Kids fins als 6 anys?

No, a Happy Kids creiem en la capacitat dels més petits i tenim tot un programa d’estimulació per a ells. Però el nostre mètode és global, Happy Kids Magic inclou tota una programació per a petits i infants fins als 9-10 anys i Happy Kids Teens inclou una programació per a teenagers (10-19 anys) on seguint la nostra metodologia els joves obtindran els títols de la Universitat de Cambridge que els ajudaran en els seus estudis posteriors.

Happy kids és una ludoteca?

No, a Happy Kids els nens juguem i fan un munt d’activitats però totes aquestes activitats estan programades i pensades per transmetre’ls informació, ensenyar-los a comunicar-se i pensar en anglès.

Quan som grans hem d’estudiar i no podem jugar?

No, el joc és una eina més d’aprenentatge i comunicació. El joc ens ajuda a aprendre i comunicar-nos. L’escola prepara i programa jocs i activitats adequats a cada edat, que ens ajuden a pensar i parlar en anglès i així ho reflecteixen els resultats dels exàmens oficials obtinguts per als nostres alumnes.

© Happy Kids Language School - Tel. 666 92 88 99 - Horari: matí de 10.00h a 1.00h i tarda de 4.00h a 7.30h - info@happykids.cat - GIRONA | Avís Legal