Xinès

NOMÉS HI HA DOS LLEGATS PERDURABLES QUE PODEM DEIXAR ALS NOSTRES FILLS; UN SÓN LES ARRELS, L’ALTRE LES ALES (Glenn Doman)

En un món global on Xina s’està consolidant com a potencia emergent i on la base de les relacions és la comunicació apostem per joves preparats per al futur oferint-los la oportunitat d’aprendre xinès d’una manera divertida.

Happy Chinese
Xinès

Integrant en el nostre equip pedagògic professors titulats en xinès mandarí, hem adaptat el nostre mètode a l’ensenyament de la llengua xinesa sense perdre la filosofia de l’escola.

Aprenem xinès mandarí amb professors titulats treballant des del primer moment per parlar aquesta llengua i entendre-la amb normalitat.

Utilitzem recursos visuals i aprenem a llegir i reconèixer els caràcters de manera natural igual que un infant xinès i els més grans aprenem a escriure la cal·ligrafia del xinès mandarí i el pin yin.

Presentem els nostres alumnes als exàmens oficials YCT (Young Chinese test) per als més joves i HSK per a adults. Titulacions oficials i reconegudes internacionalment.

XINÈS PER A NEGOCIS

Curs adaptat per aquells professionals per qui el futur ja ha arribat i necessiten el coneixement de la llengua xinesa i costums socials per tal de desenvolupar l’exercici de la seva professió o desenvolupar-se i evolucionar dins el món de l’empresa.

© Happy Kids Language School - Tel. 666 92 88 99 - Horari: matí de 10.00h a 1.00h i tarda de 4.00h a 7.30h - info@happykids.cat - GIRONA | Avís Legal